Wat is HAJEE!?

Gezellig samen chillen, vette activiteiten doen en gewoon zijn wie je bent, dat is HAJEE!

Lid worden

ONS VERHAAL

HAJEE! is een jeugdvereniging uit Leopoldsburg die in 1981 werd opgestart door een groepje vrienden. Vele jaren en generaties later zijn we nog steeds een organisatie voor en door jongeren.

Wil je graag zelf een activiteit organiseren? Dat kan! Is organiseren niet echt iets voor jou maar doe je wel graag mee? Dat kan ook! Workshops, citytrips, fuiven, comedy-avonden, daguitstappen, … You name it, we do it.

Plug-in, ons jeugdhuis, is de perfecte plaats voor fijne feestjes, toffe concerten en geweldige dj-sets. Maar het hoeft niet altijd om ter luidst, in Plug-in kan je ook gewoon gezellig iets te drinken met je vrienden.

Pukkelpop

En natuurlijk is er ook elke zomer Pukkelpop. Wist je trouwens dat de naam van het festival komt van het allereerste HAJEE! clubhuis: “De Pukkel”? Als je actief lid bent van HAJEE! kan je meewerken aan het festival. Geef toe, een leukere studentenjob bestaat er toch niet?! 😉

Humanistische Jongeren

HAJEE! is de afkorting van Humanistische Jongeren en is ook een lokale afdeling van HuJo Nationaal. De H van HAJEE! zou ook kunnen staan voor ‘hartelijk’ of ‘heeeuuuul nice’, maar ‘humanistisch’ is toch de beste invulling. Een Humanist gelooft namelijk in gelijkheid, solidariteit en in een samenleving waar mensen uit alle culturen samen kunnen leven met respect voor elkaar en elkaars mening. Iedereen is welkom bij onze vereniging zonder enige vooroordelen, ongeacht geaardheid, gender, religie, kleur of afkomst…

Vrijetijdspas Leopoldsburg

De vrijetijdspas van de gemeente Leopoldsburg geeft je recht op 50% vermindering bij deelname aan activiteiten van sport, cultuur, jeugd en integratie en is dus ook geldig bij alle activiteiten van HAJEE!. De overige 50% wordt bijgepast door het OCMW en wordt rechtstreeks aan de vereniging of club uitbetaald.

Deze pas werd in het leven geroepen om iedereen de kans te geven om deel te nemen aan sociale en culturele activiteiten in Leopoldsburg.

Meer info?
Wil je weten of je voldoet aan de voorwaarden voor een vrijetijdspas? Aarzel dan niet en maak een afspraak op de sociale dienst van de gemeente. Je kunt een afspraak maken via 011 34 92 10 of socialedienst@ocmwleopoldsburg.be.

Word lid!

Met je HJ-lidkaart kan je deelnemen aan al onze activiteiten, uitstappen, citytrips, reizen, weekendjes, workshops, en nog veel meer! Bovendien krijg je steeds een fikse korting.

Lid worden
@HAJEE