Wat is HAJEE!?

Gezellig samen chillen, vette activiteiten doen en gewoon zijn wie je bent, dat is HAJEE!

Lid worden

ONS VERHAAL

HAJEE! is een jeugdvereniging uit Leopoldsburg die in 1981 werd opgestart door een groepje vrienden. Vele jaren en generaties later zijn we nog steeds een organisatie voor en door jongeren.

Wil je graag zelf een activiteit organiseren? Dat kan! Is organiseren niet echt iets voor jou maar doe je wel graag mee? Dat kan ook! Workshops, citytrips, fuiven, comedy-avonden, daguitstappen, … You name it, we do it.

Plug-in, ons jeugdhuis, is de perfecte plaats voor fijne feestjes, toffe concerten en geweldige dj-sets. Maar het hoeft niet altijd om ter luidst, in Plug-in kan je ook gewoon gezellig iets te drinken met je vrienden.

Pukkelpop

En natuurlijk is er ook elke zomer Pukkelpop. Wist je trouwens dat de naam van het festival komt van het allereerste HAJEE! clubhuis: “De Pukkel”? Als je actief lid bent van HAJEE! kan je meewerken aan het festival. Geef toe, een leukere studentenjob bestaat er toch niet?! 😉

Humanistische Jongeren

HAJEE! is de afkorting van Humanistische Jongeren en is ook een lokale afdeling van HuJo Nationaal. De H van HAJEE! zou ook kunnen staan voor ‘hartelijk’ of ‘heeeuuuul nice’, maar ‘humanistisch’ is toch de beste invulling. Een Humanist gelooft namelijk in gelijkheid, solidariteit en in een samenleving waar mensen uit alle culturen samen kunnen leven met respect voor elkaar en elkaars mening. Iedereen is welkom bij onze vereniging zonder enige vooroordelen, ongeacht geaardheid, gender, religie, kleur of afkomst…

Word lid!

Met je HJ-lidkaart kan je deelnemen aan al onze activiteiten, uitstappen, citytrips, reizen, weekendjes, workshops, en nog veel meer! Bovendien krijg je steeds een fikse korting.

Lid worden
@HAJEE